Bedrijfsprofiel

Jan Reijnen BV is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889 (!!) en tegenwoordig is uitgegroeid tot een moderne rijwielspeciaalzaak. Naast de fietsen en alles wat daar bij komt kijken zijn wij ook sterk in gereedschap, techniek en veiligheid en hebben we een klein assortiment huishoudelijke artikelen. Op 13 november 2014 heeft de zaak de titel "Bij koninklijke beschikking hofleverancier" gekregen, iets waar we erg trots op zijn.

U vindt bij ons alles op het gebied van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. 

Ons assortiment fietsen bestaat uit: stadsfietsen, hybride/trekking fietsen, elektrische fietsen, moederfietsen, transport/lifestyle/urban fietsen, kinderfietsen/loopfietsen, racefietsen, mountainbikes, speeder/crossway en diverse specials. 

Daarnaast hebben we veel accessoires en andere fietsbenodigdheden.  Van een eenvoudig ventielslangetje tot vele soorten fietstassen of zelfs een compleet navigatiesysteem speciaal voor op uw fiets. 

Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kunt u bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69). 

Natuurlijk zijn er altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips. Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn. Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste en eerlijke prijzen!