Gazelle

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten maar moet je juist energie geven. Dat is waar Gazelle voor staat. Maar wij als Jan Reijnen BV uit Panningen ondersteunen dit volledig. Er is niets mooier dan genieten van de mooie natuur in de omgeving van Peel en Maas, de buitenlucht en beweging. Hierdoor kom je elke keer weer ontspannen thuis.  

Om dat gevoel te realiseren werkt Gazelle met de drie-eenheid licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Want bij Gazelle geloven ze: hoe beter je fietst, hoe vaker je fietst.

Wij zijn ook Gazelle Premium Dealer! Gazelle zet het volgende op hun website over de Gazelle Premium Dealers:

Voor de meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen ga je naar een Premium Gazelle-dealer. Je hebt dan de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Deze zelfstandige fietsenwinkels zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Zij bieden je exclusieve Gazelles - het Gazelle Ultimate assortiment - en unieke actiefietsen. Zij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal. 

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle Premium dealer aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Je kan dan direct veilig aan het verkeer deelnemen. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.
Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.


Klik hier voor ons totaalaanbod Gazelle stadsfietsen. Kunt u geen keuze maken en wilt u advies, kom dan naar onze showroom in Panningen.